дома » Соопштенија » Торнада ја опустишија областа кај Далас и Форт Ворт

Торнада ја опустишија областа кај Далас и Форт Ворт

CNN емитуваше Видео од драматични снимки од местото на настанот, покажувајќи камионски приколки кои се креваат до облаци и летаат во воздухот како кибритни кутии. Погледенете го видеото од си-ен-ен.

 

tornado-tx-kamioni-1