дома » Блог » Кој би рекол дека се’ “Македонски Девојчиња” (видео)

Кој би рекол дека се’ “Македонски Девојчиња” (видео)

Калина и Невена Нешкоски се бават со музика од млади години, но со забелешка дека популарноста на Youtube каналот во Романија се гради, двете сестри одлучиле посериозно да ја сватат музиката. Невена е композитор и минатото лето била во Романија каде што успеала да се појави во популарна Романска емисија на интервју со една од најголемите продуцентски куќи во Романиа ,„HaHaHa Production“.