Chicago Macedonian young Professionals ,Social Event at Rooftop
Free Ads

Chicago Macedonian young Professionals ,Social Event at Rooftop »

February 27 at 5:30 PM on Thursday – you’ve been in meetings all day, on conference calls, pushing paper, making deals,

ОМД организира специјален Македонски  прием во Чикаго
Free Ads

ОМД организира специјален Македонски прием во Чикаго »

ОМД  Ве поканува да присуствувате на специјален Македонски  прием во Чикаго во Сабота 12 Ноември, 2011 година со почеток во 19:00  во просторииите на Union League Club of Chicago. За време на настанот,  ќе им  биде врачена стипендија на за Невена Нешкоска  додипломски студии на Универзитетот DePaul., стипендија е спонзорирана  од  Џон Битов .

Please purchase tickets by clicking here: https://web.memberclicks.com/mc/quickForm/viewForm.do?orgId=umd&formId=108215

~Limited Space – please purchase tickets soon~

 

 

18 Oct, 2011
348
Напишано од Gjokomk